Kind verkouden? Wat nu?!

16 september 2020 - Wij volgen de beslisboom geadviseerd door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Dit is een schema dat snel duidelijkheid geeft of een kind wel of niet naar school kan/ mag komen.

Beslisboom 0-6 jaar

Beslisboom 7-12 jaar.

Hopelijk geven deze schema's u meer duidelijkheid.

Rookvrij schoolplein

28 augustus 2020 - Alle schoolpleinen zijn vanaf 1 augustus 2020 rookvrij! Dus wij ook!

Nieuwe meubels

27 augustus 2020 - Nog maar een aantal dagen en dan zien we elkaar weer op school! Groep 2-3 en 4-5 hebben een metamorfose ondergaan en ook de gang ziet er heel anders uit! Allemaal nieuwe meubels!
(De groepen 6, 7 en 8 volgen in 2021.)
Tot snel!

NIEUW: Bam! peuterschool op de Delftse Daltonschool!

23 februari 2020 - Een leuke, nieuwe stap voor Kinderopvang Bam! In januari 2021 starten wij, bij genoeg animo, een peuterschool in een gezellige ruimte van de Delftse Daltonschool.

Peuters (2 - 4 jaar) zijn dagelijks bij ons welkom van 08.45 uur tot 13.30 uur (woensdag tot 12.00 uur). Spelenderwijs bereiden wij ze voor op de basisschool.

De inschrijvingen zijn nu geopend!

Meer informatie:https://www.kinderopvangbam.nl/peuterschool/

Nieuwsflitsen

29 september 2019 -

Iedere twee weken wordt er op de Delftse Daltonschool een Nieuwsflits uitgegeven. In deze Nieuwsflits wordt u op de hoogte gebracht van de meest recente gebeurtenissen, uitstapjes en activiteiten van leerlingen, ontwikkelingen met betrekking tot de school en nog veel meer.

Let op: De Nieuwsflits wordt alleen digitaal aan alle ouders verzonden.

Lees meer ›