Onderwijs op afstand

17 maart 2020 - Vanaf 16 maart is onze school gesloten. Dit vanwege de maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Onze leerlingen volgen onderwijs op afstand.

Op de onderstaande schoolsites vind je per groep lesmateriaal voor de komende weken tot 24 april. Dan start de meivakantie.

De leerkrachten zijn op schooldagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur per e-mail bereikbaar.

Klik hieronder voor het werk van jouw groep.

Bewegen met juf Monique.

Het online muzieklokaal van de Delftse Daltonschool

Groep 1-2

Groep 3-4

Groep 5-6

Groep 7-8

Directie en interne begeleiding

Masterclass

Klik op het logo om in te loggen op je Coolportal

Bedankt!

16 maart 2020 - Onze school is vanwege het Coronavirus gesloten !

Vanaf 16 maart werken de leerlingen van de Delftse Daltonschool digitaal en op afstand aan hun schoolwerk. Er zijn kinderen die thuis geen laptop of tablet hebben. Wat nu ?

E-stunt uit Delft maakt het voor die leerlingen van onze school toch mogelijk thuis te werken door een laptop beschikbaar te stellen. Super bedankt e-stunt !

www.estunt.nl