Inschrijven 2019/2019

08 juli 2018 - Als u een keuze wilt maken voor een fijne school voor uw kind, is het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van het onderwijs dat aangeboden wordt. De meeste ouders gaan ook met elkaar in gesprek over de schoolkeuze voor hun kind. Ervaringen uitwisselen helpt goed! Bent u nieuwsgierig naar, hoe ouders over onze school denken?  Klik dan hier, om de verhalen te lezen.

Het echte beeld van de school ontstaat als u een bezoek brengt en de sfeer kunt proeven tijdens een gewone dag. U bent welkom op één van onze open dagen.

Nieuwe kleutergroep

14 mei 2018 - Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat wij, vanwege de groei van onze school, per 5 februari 2018 een nieuwe kleutergroep zijn gestart. We gaan vanaf die datum met twee kleinere kleutergroepen verder. Juf Hanneke en juf Els zijn de leerkrachten van groep 1-2b.
Lees meer ›