Wilt u uw kind inschrijven bij ons op school?

Als u een keuze wilt maken voor een fijne school voor uw kind, is het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van het onderwijs dat aangeboden wordt.

De meeste ouders gaan ook met elkaar in gesprek over de schoolkeuze voor hun kind. Ervaringen uitwisselen helpt goed! Bent u nieuwsgierig naar, hoe ouders over onze school denken?  Klik dan hier, om de verhalen te lezen.

Het echte beeld van de school ontstaat als u een bezoek brengt en de sfeer kunt proeven tijdens een gewone dag. U bent welkom op één van onze open dagen. De leerlingen verzorgen een rondleiding en u kunt met de locatiedirecteur spreken.

Kunt u niet op de open dag komen, dan kunt u contact opnemen met Wilco van der Maas (directeur) om een andere afspraak te maken voor een rondleiding.

Telefoon: 015 256 19 28

Email: directie@delftsedaltonschool.nl

Wilt u uw kind inschrijven bij ons op school?

Download dan hier het aanmeldformulier. Samen met een kopie van het legitimatiebewijs van uw kind levert u de ingevulde documenten bij ons in.

De open dagen dit jaar zijn op:

Vrijdag 12 oktober 2018
Vrijdag 16 november 2018