Groep 3-4

Welkom op de groepspagina van groep 3-4!

De leerkrachten van deze groep zijn wij,

juf Khadija en juf Suzanne.

U kunt ons bereiken via de mail

of via de schooltelefoon 015 256 19 28.

Daarnaast komt u ons natuurlijk tegen in

of in de buurt van het lokaal van groep 3 - 4!

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen.

Juf Khadija is er op dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdag.

Juf Suzanne is er op maandag en dinsdagmiddag.

Tot snel!

BERICHTEN

04 okt 2018 - Kinderboekenweek en dierendag!
Preview foto De kinderboekenweek is van start, we lezen is onze boeken uit de Vindplaats en vandaag lezen onze dierenvrienden mee. Geen echte, dan zou het wel een enorme drukte worden in de klas... Maar wel zo echt dat ze mee lezen, spelen, rekenen en schrijven!

21 sep 2018 - De Vindplaats!
Preview foto Iedere week bezoeken wij onze bibliotheek, de Vindplaats! Anouk (DOK Delft) leest ons verhalen voor en inspireert de leerkracht en kinderen met leuke boeken.

21 sep 2018 - Leren om een goede uitnodiging te maken!
Preview foto
Wie nodig je uit, waarom, waar en wanneer en hoe rond je je uitnodiging af? Door er over te praten in verschillende groepjes, bedenken we leuke ideeën voor een feestje.

Je ziet dat de leerlingen een stuk van een uitnodiging hebben gekregen, eerst puzzelenen ze de complete kaart bij elkaar, er vormt zich een team. Dan mag de leerling met de grootste handen beginnen, vertel maar...

Daarna zelfstandig aan het werk!