Groep 4-5

Welkom op de groepspagina van groep 4-5!

De leerkrachten van groep 4-5 zijn juf Marije (ma, di, woe, vrij) en juf Adela (do). Wij zijn te bereiken via de mail: juf Adela mail of juf Marije mail. Of via de schooltelefoon 015 256 19 28.

Daarnaast komt u ons natuurlijk tegen in of in de buurt van het lokaal van groep 4-5!

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen.

BERICHTEN

04 okt 2020 - Verkeersles

Afgelopen vrijdag waren de verkeerslessen. Groep 4-5 heeft flink geoefenend met links/rechts, hand uitsteken en letten op het verkeer om je heen!

01 okt 2020 - Start Kinderboekenweek!

07 sep 2020 - De eerste gymlessen

De kinderen hebben al weer flink hun best gedaan bij de gymlessen! Op maandagmiddag laat juf Suzanne de kinderen flink zweten en op dinsdagochtend verzorgt juf Monique het sportieve uurtje.

07 sep 2020 - De eerste schoolweek

De eerste schoolweek is al voorbij. Wat was het fijn en gezellig om elkaar weer te zien!

We zijn van start gegaan met de gouden weken. Deze weken staan in het teken van groepsvormende activiteiten om zo een fijne, warme omgeving te creëren voor alle kinderen in onze groep!

Zo wisselden we vakantieverhalen uit met behulp van kletspotvragen, we speelden rekenspelletjes met ons maatje en we interviewden een klasgenoot om een gangkaartje voor elkaar te versieren. En door een spel waarin de ballon de grond niet mocht raken, leerden we goed samen te werken!