Groep 5-6

Welkom op de groepspagina van groep 5-6!
De leerkrachten van groep 5-6 zijn juf Monique (ma, wo, vrij) en juf Ingeborg (di, do).

Zij zijn te bereiken via de mail en daarnaast via de schooltelefoon 015 256 19 28.

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen.

BERICHTEN

19 okt 2018 - Kijkavond
Preview foto Donderdag 18 oktober werd de kinderboekenweek afgesloten met een kijkavond. Veel ouders en kinderen kwamen kijken wat we allemaal gedaan en gemaakt hadden in de afgelopen weken. Veel kinderen deden mee aan de vriendenspeurtocht. De winnaars van de speurtocht worden na de vakantie bekend gemaakt.

14 okt 2018 - zwemtoernooi
Preview foto Het zwemtoernooi was weer een succes. Er viel van alles te beleven in het water: baantjes zwemmen, reddingszwemmen en zelfs snorkelen. De kinderen vermaakten zich prima.

09 okt 2018 - schrijver in de klas
Preview foto Tjerk Noordraven kwam, samen met zijn vleerhond op zijn schouder, vertellen over zijn griezelige boeken!

07 okt 2018 - Kinderboekenweek
Preview foto De kinderboekenweek is geopend!

27 sep 2018 - Figuurzagen
Preview foto In groep 5/6 werd vandaag enthousiast gefiguurzaagd.

27 sep 2018 - Fietsles
Preview foto
Fietsles groep 5/6.

21 sep 2018 - Bingo!
Preview foto
n groep 5/6 spelen wij elke dag bingo. Bij elk getal hoort een opdracht om te werken aan de groepsvorming. Zo hoort de opdracht groepsregels er ook bij.
In de vijf verschillende teams werkten de kinderen eerst alleen om regels te maken om daarna samen in discussie te gaan over de regels. Uiteindelijk zijn er 9 regels uitgekomen.
Op naar een leuk jaar!