Groep 7-8

Welkom op de groepspagina van groep 7-8!
De leerkrachten van groep 7-8 zijn juf Esther (ma, di, do vrij) en juf Ingeborg (wo).

Zij zijn te bereiken via de mail en daarnaast via de schooltelefoon 015 256 19 28.

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen.

BERICHTEN

08 nov 2018 - rots en water training

Vandaag heeft groep 7/8 de rots en watertraining afgesloten. Tien weken lang kwam meester Kees naar school om ons te leren 'stevig te staan', 'stop te zeggen als we iets niet leuk vinden' en 'leren beter focus te leggen op wat we aan het doen zijn'. Alle leerlingen hebben zichzelf verbeterd. Sommigen zelfs meer dan ze zelf vooraf gedacht hadden. Ook in de klas merken we dit. Deze laatste les hebben alle leerlingen een doel voor zichzelf opgeschreven voor de komende jaren. het plankje met dit doel erop hebben ze vervolgens doorgeslagen met hun vuist, om aan zelfzelf te bewijzen dat ze het doel kunnen en dus gaan halen. Ook kreeg iedereen een certificaat. We zijn erg trots op onszelf en op elkaar!