Laatste wijziging: 03 april 2020, 14:00 uur

Scholensluiting

Naar aanleiding van de landelijke persconferentie van vandaag is besloten om alle basisscholen en centra voor kinderopvang tot 28 april 2020 te sluiten. Aansluitend is het meivakantie tot 10 mei. Deze maatregelen worden genomen om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.
Dit betekent dat de school en de voor- en naschoolse opvang gesloten worden. Er wordt een uitzondering gemaakt voor de leerlingen waarvan ouders in vitale beroepsgroepen werken. Voor hen is er kinderopvang. De lijst met vitale beroepsgroepen vindt u hier.

Wanneer ouders niet in een vitale beroepsgroep werken wordt gevraagd om zelf voor de opvang van uw kind te zorgen.
Ik verzoek u mij een e-mail sturen wanneer u  in een vitale beroepsgroep werkt en geen andere opvang mogelijkheid hebt ? Op dit moment heb ik overleg met Kinderopvang BAM hoe we de opvang van deze leerlingen kunnen gaan realiseren.

Meer informatie is ook te vinden op de website van Librijn:https://www.librijn.nl/scholensluiting

Wilco van der Maas