Groep 2-3

Welkom op de groepspagina van groep 2-3!

De leerkrachten van groep 2-3 zijn juf Joyce (ma t/m do) en juf Suzanne (vrij). Wij zijn te bereiken via de mail: juf Joyce mail of juf Suzanne mail. Of via de schooltelefoon 015 256 19 28.

Daarnaast komt u ons natuurlijk tegen in of in de buurt van het lokaal van groep 2-3!

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen.

BERICHTEN

14 sep 2021 - Bewegend leren
Preview foto Wij doen regelmatig reken spelletjes buiten. Lekker bewegen en leren tegelijk!
De kinderen vinden het hartstikke leuk!

14 sep 2021 - De gouden weken
Preview foto De eerste weken na de zomervakantie worden ‘de gouden weken’ genoemd. In deze weken wordt de groep gevormd en worden de normen bepaald.
Wij doen veel groepsvormende activiteiten en coöperatieve werkvormen. Zo leren de kinderen elkaar nog beter kennen.

07 apr 2021 - Lenteontbijt
Preview foto Op 1 april hadden wij een heerlijk lenteontbijt op school. In pyjama ontbijten, een paasspeurtocht, eieren zoeken en lekkere chocolade eitjes. Het was een hele gezellig ochtend!