Groep 2-3

Welkom op de groepspagina van groep 2-3!

De leerkrachten van groep 2-3 zijn juf Joyce (ma t/m do) en juf Suzanne (vrij). Wij zijn te bereiken via de mail: juf Joyce mail of juf Suzanne mail. Of via de schooltelefoon 015 256 19 28.

Daarnaast komt u ons natuurlijk tegen in of in de buurt van het lokaal van groep 2-3!

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen.

BERICHTEN

20 nov 2021 - Sinterklaas
Preview foto Wat een heerlijke tijd!
????
Sinterklaas Kapoentje,

gooi wat in m'n schoentje.
Gooi wat in m'n laarsje,
dank u Sinterklaasje.

19 nov 2021 - Taakkaart groep 2
Preview foto Ook groep 2 is gestart met een taakkaart. Elke week staan er 5 taken op. Op maandag plannen zij de taakjes en daarna gaan zij aan de slag. Klaar met de taak, dan kleuren zij het af en mogen zij een stempel zetten.

De kinderen doen het al hartstikke goed!

13 nov 2021 - Tutor lezen
Preview foto Elke donderdag lezen kinderen van groep 7-8 met de kinderen van groep 2-3. De kinderen van groep 2 worden voorgelezen. Met de kinderen van groep 3 lezen zij samen.
#Tutorlezen#samenwerken#lezenisleuk!

07 nov 2021 - Beren boeken vergelijken
Preview foto De kinderen bekeken samen een boek over beren. Zij bespraken met elkaar, de "wie, wat, waar vraag"

Na het bespreken van het boek werk het werkblad ingevuld. En als afsluiting mochten de kinderen aan elkaar vertellen waar het boek over ging.

Een ontzettende leuke activiteit! #herfst#Olivier#boeken#boekbespreking#emoties#beren#samenwerken#boekenkring

01 nov 2021 - De -ij- van ijs
Preview foto Wanneer wij de -ij- van ijs leren, hoort daar natuurlijk een echt ijsje bij!

14 sep 2021 - Bewegend leren
Preview foto Wij doen regelmatig reken spelletjes buiten. Lekker bewegen en leren tegelijk!
De kinderen vinden het hartstikke leuk!

14 sep 2021 - De gouden weken
Preview foto De eerste weken na de zomervakantie worden ‘de gouden weken’ genoemd. In deze weken wordt de groep gevormd en worden de normen bepaald.
Wij doen veel groepsvormende activiteiten en coöperatieve werkvormen. Zo leren de kinderen elkaar nog beter kennen.

07 apr 2021 - Lenteontbijt
Preview foto Op 1 april hadden wij een heerlijk lenteontbijt op school. In pyjama ontbijten, een paasspeurtocht, eieren zoeken en lekkere chocolade eitjes. Het was een hele gezellig ochtend!