Groep 5-6

Welkom op de groepspagina van groep 5-6!
De leerkrachten van groep 5-6 zijn juf Monique (ma) en meester Rik (di, woe, do, vrij).

Zij zijn te bereiken via de mail. Meester Rik mail en juf Monique mail.

Daarnaast via de schooltelefoon 015 256 19 28.

Regelmatig zullen wij nieuwtjes, ervaringen of leuke foto's plaatsen.

BERICHTEN

16 sep 2021 - Gymles
Preview foto Deze week hebben we bij de gymlessen gezwaaid met de touwen en we hebben ook in de touwen geklommen. Verder hebben we gestuit met basketballen; we hebben touwtje gesprongen; we hebben minitramp gesprongen en stuitbal gespeeld. Wat een actief weekje nu al!

30 aug 2021 - We zijn weer begonnen!
Preview foto De eerste dag zit er weer op. We zijn naar de Vindplaats geweest en we hebben gelezen; we hebben muziekles gehad en we hebben bingo gespeeld. Het was een gezellige eerste dag.

27 aug 2021 - We hebben een leeshoek!
Preview foto Het nieuwe schooljaar gaat bijna starten. We hebben een gezellig leeshoekje gemaakt. Alleen de kussens moeten nog in de leeshoek en dan is het wel een heerlijk plekje om met een boek weg te kruipen.