Open dagen

Een aantal keren per jaar organiseren wij een open dag. Nieuwe ouders zijn dan van harte welkom om onze school te bezoeken. Er is vrije inloop tussen 9 en 12 uur.
De meeste ouders gaan ook met elkaar in gesprek over de schoolkeuze voor hun kind. Ervaringen uitwisselen helpt goed! Bent u nieuwsgierig naar, hoe ouders over onze school denken?  Klik dan hier, om de verhalen te lezen.

Het echte beeld van de school ontstaat als u een bezoek brengt en de sfeer kunt proeven tijdens een gewone dag. U bent welkom op één van onze open dagen. De leerlingen verzorgen een rondleiding en u kunt met de locatiedirecteur spreken.

Kunt u niet op de open dag komen, dan kunt u contact opnemen met Vivian de Heer (directeur) om een andere afspraak te maken voor een rondleiding.

Telefoon: 015 256 19 28

Email: directie@delftsedaltonschool.nl

De open dagen dit jaar zijn op: